Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Czekam już tak długo a instalka gry nadal nie chcę się włączyć, co zrobić?

Tonus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witem, mam problem z cabalem, sciagnalem instalke ale nie moge jej odpalic, czekam od 2h i dalej nic. Ma kos jakis pomysl jak to naprawic ?

Opublikowano

Spróbuj odpalić jako administrator, jeśli nie pomoże to pewnie przy pobieraniu się coś uszkodziło.

Opublikowano

probowalem nic to nie dalo, to tez nie jest wina pobierania. sciagalem 3 razy + 2x przez torrenty.

Moglby ktos wrzucic cala gre na jakis hosting ? chodzi o zainstalowana juz.

Opublikowano

Wątpię że komuś się będzie chciało uploadować 4gb...

Polecam formata, aczkolwiek możesz spróbować zainstalować u kogoś na komputerze, i skopiować na swój, ale czy pójdzie...

Opublikowano

Też miałem taki problem, to jest zwykły bug. Jeżeli odpalasz i po 3 minutach nie włączy Ci się instalka to wyłącz zapore systemu windows i usuń antivira. Możliwe że to Ci blokuje ten program.

Kappa.

Opublikowano

No okej zaraz ogarne i moze sie uda; ) jak nie to trudno :P nie pogram ;P / Wylaczenie zapory itd pomoglo, dzieki wielkie ;) teraz nastepny problem, nei moge przypomniec pasow :D ale z Tym jakos sie uporam ;) dzieki za pomoc. pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...